• reserveren matlessen
  • reserveren reformer-lessen

Mama pilates

Tanja sports Mama pilates 2490

Mama pilates

Veel moeders willen na de geboorte snel terugkeren naar hun gewicht en figuur van vóór de zwangerschap. Na vele maanden een ander lijf te hebben gehad heeft je lichaam na de bevalling tijd nodig om te genezen. Het is fijn om terug in shape te komen, dat is voor elke vrouw iets anders, belangrijk om dit op een verstandige manier aan te pakken. Pilates heeft zich keer op keer bewezen als zeer succesvol te zijn in het opbouwen van de kernspieren die herstel na de zwangerschap versnellen. Wanneer je je weer goed voelt kun je bij ons starten met lessen vanaf 6 weken na je bevalling.

De perfect pilates lessen lenen zich daar prima voor. We zullen je helpen om te gaan met problemen die mogelijk zijn ontstaan tijdens zwangerschap en bevalling, in het bijzonder richt het zich op de verzwakte en uitgerekte buik- en bekkenbodemspieren. Leer je lichaam te respecteren en rekening te houden met eigen grenzen. Hervind kracht en zelfvertrouwen en verminder het risico op post partum depressie door de pilates oefeningen.

Bovendien is het een geweldige manier voor moeders om een time-out te nemen uit het drukke leven dat hoort bij het zijn van een moeder. Even ontspannen en leren luisteren, begrijpen en opnieuw verbinding maken met je lichaam terwijl je bewust de oefeningen uitvoert.

Kijk in het lesaanbod naar de lestijden van perfect pilates en kom een 1e les volgen!

Stuur je even een mailtje dan plannen we deze gelijk in.

 

 

 

“Tanja en haar enthousiaste team zijn letterlijk en figuurlijk bevlogen in het geven van Pilates lessen!”

Contact Informatie

Veerdijk 40E, 1531 MS, Wormer

Tanja Sports bevindt zich in pakhuis Saigon, naast pakhuis Batavia.

De 1e oefenzaal bevindt zich op verdieping 3 en de 2e oefenzaal op verdieping 4.

Tel.: 06-11017594

Mail: info@tanjasports.nl