• reserveren matlessen
  • reserveren reformer-lessen

Team TanjaSports

Franciska Zech

Franciska TanjaSports

Candy Gerritsen

Verzorgt de Aerial en Reformer lessen bij Tanja Sports en valt af en toe in om een matles te geven. Haar overige werk bestaat uit het gastvrouw zijn en verzorgen van uitjes bij Studio 100. 

Pilates tools TanjaSports

Loes Jonkman

Loes werkt als personal trainer en geeft bij Tanja Sports pilateslessen op de mat en les op de pilatesapparaten genaamd Reformer.

In dec 2011 heeft zij haar opleiding tot Medical Fitness instructeur afgerond. Tevens Easytaping gecertificeerd. Ook is zij bijgeschoold in Pilates bij Rug en Heupklachten en geeft ze MTR massages.

Verder houdt Loes zich veel bezig met gezondheid zoals goede voeding en Iceman trainingen.

Loes op rug

Willemien van Bochove

Willemien van Bochove2

Willemien is van oorsprong Mensendieck therapeute en geeft nu al geruime tijd les bij Tanja Sports Vanaf het moment dat zij in 2009 haar diploma tot Perfect Pilates instructeur behaalde. Daarna bijgeschoold met Perfect Pilates voor zwangeren, Pilates bij Heupklachten en de Relaxercise certificaten. 

Willemien ervaart dat de Perfect Pilatesmethode heel goed aansluit bij de oefentherapie Mensendieck. Begin 2019 een bijscholing Perfect Pilates bij Rugklachten gevolgd en hierdoor weer de nieuwste technieken geleerd om in de lessen toe te passen.

In 2021 ook met de fascia technieken in aanraking gekomen en daar haar certificaten voor behaald en tevens kan zij ook hands-on behandelingen doen. 

Tanja Ossen

Tanja Ossen Tanja Sports AD8 3743Ik ben Tanja Ossen werkzaam als pilatesdocent en de eigenaresse van Tanja Sports

Mijn passie voor sport heeft geresulteerd in het feit dat het mijn werk is geworden. Tot 2007 ben ik gedurende 10 jaar werkzaam geweest als apothekersassistente en sinds 1995 werkte ik daarnaast als sportinstructrice op verschillende sportscholen in de Zaanstreek en omgeving. Vanaf 2007 werk ik volledig in de sport en geef ik met nog veel meer plezier les.

Lees meer

Wat anderen zeggen over Tanja Sports:

  • Ik zit bij Tanja op zwangerschap Pilates, ik kan iedereen die zwanger is aanraden dit te doen.
    Het is heerlijk voor zowel lichaam als geest! En kun je een bepaalde oefening niet doen? Dan weet Tanja altijd wel weer een andere oefening die wel kan. Ze houdt met alles en iedereen rekening. Zoals bij mij bijvoorbeeld altijd een kussentje onder mijn hoofd nodig is, staat ze meteen klaar bij een oefening waar ik moet liggen.
    -- Sportieve groet, Sandy --
      Ik ga elke week, ik kan het echt niet missen! -- Janneke --

“Tanja en haar enthousiaste team zijn letterlijk en figuurlijk bevlogen in het geven van Pilates lessen!”

Contact Informatie

Veerdijk 40E, 1531 MS, Wormer

Tanja Sports bevind zich in pakhuis Saigon, naast pakhuis Batavia.

De 1e oefenzaal bevind zich op verdieping 3 en de 2e oefenzaal op verdieping 4.

Tel.: 06-11017594

Mail: info@tanjasports.nl