• reserveren matlessen
  • reserveren reformer-lessen
  • Home
  • Extra info
  • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Tanja Sports

Tanja Sports House of Pilates
K.v.K : 34291159 06-11 01 75 94
www.tanjasports.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene voorwaarden Tanja Sports House of Pilates

1. Over Tanja Sports
Tanja Sports is opgericht door Tanja Ossen in juli 2005 en is voor iedereen toegankelijk.
TanjaSports bevindt zich op de 3e verdieping in Pakhuis Saigon aan de Veerdijk 40E, 1531 MS in Wormer.
Er zijn 2 oefenzalen waar lessen in worden aangeboden.
De Tanja Sports oefenzaal en de NXTlevelPilates oefenzaal, deze laatste oefenzaal kunt u via de trap voor de ingang van Tanja Sports op de 3e verdieping bereiken.


2. Deelnemerschap
Deelnemers zijn zij die, na ondertekening van het inschrijfformulier, bij Tanja Sports trainen.
De overeenkomst kan alleen schriftelijk of via een mailtje worden beëindigd en dient voor de 15e van de maand ingediend te zijn. Na de 15e wordt de daaropvolgende maand nog geïncasseerd en kun je tot het einde van die maand gebruik maken van de lessen. De overeenkomst wordt bij niet-tijdige opzegging stilzwijgend met een maand verlengd.


3. Abonnementen
De overeenkomst wordt bij aanvang voor tenminste een maand aangegaan. De contributie wordt per incasso betaald. De betaling van de contributie is over een heel jaar 12x bij een maandabonnement.
Met het abonnement of betaling van losse lesen kunt u gebruik maken van alle lessen die wij verzorgen in de studio. Lessen op de mat en ook de reformer!
Het bedrag wordt rond de eerste van elke maand per incasso betaald. Bij het starten halverwege een maand zal er een evenredig bedrag van het abonnementsgeld per de eerst van de daaropvolgende maand boven op het maandbedrag worden geïncasseerd.
Er wordt bij aanvang van het abonnement een bedrag van €20, = geïncasseerd voor het inschrijven als lid van Tanja Sports. Na het stopzetten van het abonnement en later weer herstarten zijn wij genoodzaakt opnieuw een bedrag a €20,- inschrijfgeld in rekening brengen.

 

9. Reserveren/annuleren lessen
Let op: U kunt tot de start van een les reserveren en tot 2 uur van te voren reeds gereserveerde lessen annuleren.


U bent zelf verantwoordelijk voor het reserveren en annuleren van lessen.
Een op tijd geannuleerde les kunt u elders in de week inhalen als daar nog ruimte voor is. Deze lessen dienen binnen dezelfde maand of voor en na uw afwezigheid door vakantie te worden gevolgd en tevens binnen de abonnementstermijn ingehaald te worden. Meld u zich niet af in de agenda dan komt deze les helaas te vervallen.


Tijdens vakanties en officiële feestdagen kan de overeenkomst niet stopgezet worden. Tijdens de voorjaars-, mei-, zomer- en herfst- en gedeelte van de kerstvakantie kan er een aangepast rooster worden ingesteld. In de zomervakantie zijn wij een korte periode gesloten en rond de Kerstdagen en Oud en Nieuw zal de studio ook gesloten zijn. Hoe lang dit is hangt af van wanneer de kerstdagen vallen. De exacte data zullen op tijd bekend worden gemaakt in de lessen en per mail.


4. Aansprakelijkheid
Deelname aan sportactiviteiten, georganiseerd door Tanja Sports, geschiedt geheel en al voor eigen risico. De kosten voortvloeiend uit enig letsel of ongeval worden geheel door de deelnemer gedragen. Iedere deelnemer verklaart reeds voor deelname aan de activiteiten afstand te doen van alle rechten tot het instellen van een schadeactie tegen Tanja Sports als gevolg van enig letsel of ongeval, opgelopen ten gevolge van sporten bij TanjaSports. Dit geldt ook voor het verlies van kleding of andere voorwerpen op de locatie waar de training wordt gegeven.


5. Huisregels
We hopen dat er naar tevredenheid lesssen worden gevolgd. Mocht dit niet het geval zijn horen wij dit uiteraard ook graag om te zien of wij wat voor je kunnen betekenen in het ongenoegen. We zouden het op prijs stellen dat er geen wangedrag plaats vind in de studio. Dat zou betekenen dat mogelijk de toegang tot de studio wordt ontzegt. In dit geval wordt de overeenkomst ook onmiddellijk opgezegd.


6. Regels Pakhuis Saigon
In het pakhuis Saigon worden de overige ruimtes ook verhuurd aan andere bedrijven. Voor binnenkomst dient u te bellen op de daarvoor bestemde bel van Tanja Sports of NXTlevelPilates. Deze bevindt zich voor in het voorportaal en aan de achterzijde van het pakhuis. U zegt uw naam en de deur zal voor u open worden gedaan. Bij het binnentreden van het pakhuis dient u zich direct naar de studio te begeven. Maakt u zo min mogelijk overlast op de gangen en trappen. Het pakhuis dateert uit 1897 en is zeer gehorig wat betreft praten en lopen op de gangen. Wilt u daarom de deuren rustig achter u sluiten? Door afwezigheid van een receptioniste moet de deur door de docent bediend worden. Aanbellen tijdens de lestijd is zeer storend. Bel daarom maximaal 10 minuten voor aanvang van uw lestijd aan.


7. Hygiëne regels

Kom zoveel mogelijk al in je sportoutfit naar de studio. Mocht je vanuit je werk komen of na de les naar je werk gaan dan kun je gerust even omkleden in een van de toiletten of doucheruimte. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. We hebben wel een kast in de hal staan waar je je spullen even in kan opbergen. Schoenen graag op het daarvoorbestemde rekje plaatsen voordat je verder de studio inloopt.

In de nxtlevelpilatesruimte van de reformer lessen is tevens ook nog een kleine kleedruimte aanwezig. 

In de trainingsruimte is het dragen van schone sportkleding vereist. Vanuit hygiënisch oogpunt verplichten wij het dragen van (teen)sokken in alle lessen. Het gebruik van een handdoek is voorgeschreven. Bij het hebben van een eigen mat is het fijn deze mee te nemen naar de matlessen.

Wij verwachten dat u de trainingsattributen naar behoren gebruikt en dat u deze schoon houdt door met uw handdoek de matjes tijdens het oefenen af te dekken. En na de les deze te reinigen met de daarvoor beschikbare reiningsmaterialen. Wij verwachten dat u hygiënisch gebruik maakt van de toiletruimte. Drinken mag alleen in de zaal meegenomen worden in een afsluitbare plastic fles.

In de reformer lessen draag je ook (teen)sokken en tevens trainingshandschoentjes(niet verplicht) zijn erg fijn voor meer grip. Fietshandschoentjes zijn ook toegestaan.

8. Openingstijden
Tanja Sports is geopend op de door ons aangegeven tijden van maandag tm zaterdag. Zondag zijn wij gesloten. Tanja Sports is gesloten op officiële feestdagen. Tanja Sports behoudt zich het recht om de lestijden en tarieven te wijzigen.
Tanja Sports werkt met een online-agenda waar u voor aangemeld dient te worden. Dit gebeurd na inschrijving en dan krijgt u zo spoedig mogelijk de uitleg hoe dit in zijn werking gaat. U reserveert zelf uw lessen in de online agenda. Alle lessen die worden gegeven in de NXTlevelPilates oefenzaal vind je ook in die desbetreffende online agenda terug. In de Tanja Sports agenda alle overige lessen. Je kunt lessen vooruitboeken in de agenda tot zover deze is ingevuld.


10. Nieuwsflits
Alle laatste nieuwtjes van mededelingen en workshops worden per mail gemeld en zijn in de studio nog na te lezen. Om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven raden wij aan deze even te lezen om niet voor verrassingen te komen of leuke nieuwtjes te missen.


11. Vragen of suggesties
Als u vragen of suggesties heeft, stellen we het zeer op prijs als u die aan ons doorgeeft. Wij zullen uw reacties zeer ter harte nemen.


12. Uitzonderingen
Tanja Sports beslist, in overleg met de deelnemer, in alle gevallen waarin de algemene voorwaarden niet in voorzien, en behoudt zich het recht om wijzigingen in de lestijden van het lesroosters aan te passen. Dit natuurlijk in zo goed mogelijk overleg met de klanten die deze uren bezoeken. U wordt daar in de les en via een mail of telefonisch over geïnformeerd.

“Tanja en haar enthousiaste team zijn letterlijk en figuurlijk bevlogen in het geven van Pilates lessen!”

Contact Informatie

Veerdijk 40E, 1531 MS, Wormer

Tanja Sports bevindt zich in pakhuis Saigon, naast pakhuis Batavia.

De 1e oefenzaal bevindt zich op verdieping 3 en de 2e oefenzaal op verdieping 4.

Tel.: 06-11017594

Mail: info@tanjasports.nl