Tel.: 06-11017594 - Mail: info@tanjasports.nl

Pilateslessen in de buitenlucht

Lekker in de frisse buitenlucht in actie!

Tijdens deze lockdown kunnen we een pilatesles in de buitenlucht aanbieden als een Personal training met max. 2 personen op 1 trainer! En geven we inmiddels weer groepslessen op een aantal buitenlocaties.

De Personal trainings les kan dan in jou achtertuin gegeven worden! Even rekening houdend dat we op afstand van elkaar kunnen staan is dat prima te regelen.

Of nog beter als je een overkapping hebt waar we evt onder kunnen met matjes hebben we een nog beschuttere plek. Ook bij wat regenachtig weer zou dit dan nog goed kunnen.

 

Pilates bij jou thuis!

Voor een buitenles maken we een gepaste afspraak die voor ons beiden uitkomt. Dus ik zou zeggen bel even om een 1e afspraak te maken en dan kom ik of een van de andere trainers graag jouw kant op.

 

Kosten Pilates bij jou thuis:

45 minuten voor €45,=

60 minuten voor €60,=

Je kunt de kosten dus delen als je met z'n 2-en bent!

 

Buiten Pilates

TanjaSports pilates op strand st

De inhoud van de les zal over het algemeen er als volgt uitzien. Vanwege het nu nog koudere weer niet al te veel liggend op de grond of afwisselend een oefening op de grond en daarna weer staand.

We kunnen ook een stukje wandelen of hardlopen combineren met oefeningen als je dat leuk zou vinden! Geheel op jou/jullie wensen aan te passen!

Pas je kleding op de buitentemperatuur aan. Draag sportschoenen en trek laagjes aan waar je er dan eventueel een van uit kan doen als het toch te warm wordt.

 

Groepsles Pilates in de buitenlucht

Deze starten vanaf maandag 29 maart en zitten in het abonnement!!!!

In de online agenda staan alle lestijden vermeld en waar de les gegeven wordt. Je kunt je les inboeken op vrijdag voor de week er op.

Bij slecht weer hebben we alleen lessen via Zoom! We geven op tijd aan in de online agenda wanneer een les niet door kan gaan.

 

Heb je interesse bel of mail dan even!!!

 

“Tanja en haar enthousiaste team zijn letterlijk en figuurlijk bevlogen in het geven van Pilates lessen!”

Contact Informatie

Veerdijk 40E, 1531 MS, Wormer

Tanja Sports bevind zich in pakhuis Saigon, naast pakhuis Batavia.

De 1e oefenzaal bevind zich op verdieping 3 en de 2e oefenzaal op verdieping 4.

Tel.: 06-11017594

Mail: info@tanjasports.nl